Геннадій Труханов: Допомога одеситам потрібна вже сьогодні

На позачерговій сесії Одеської міської ради депутати виділили кошти на допомогу містянам, чиї квартири постраждали внаслідок ворожих атак, а також іншим одеситам, які можуть опинитися у складних життєвих обставинах. Про це повідомив мер Геннадій Труханов.

«Наші служби надали консультації щодо механізмів подачі заявки за державною програмою єВідновлення. Процедура оцінки та нарахування компенсації займає певний час. Адже заявки подаються зі всієї України. Проте допомога одеситам потрібна вже сьогодні», - пише мер на власній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Так, в Пересипському районі за допомогою звернулися мешканці 7 багатоповерхівок. Зафіксовані пошкодження в 260 квартирах.

В Приморському районі пошкоджено 222 квартири в 21 житловому будинку.

Також були зафіксовані пошкодження в 93 квартирах семи будинків в Хаджибейському районі. Згідно наданих заявок необхідно біля 20 мільйонів гривень.

Всього фінансування Міської цільової соціальної програми збільшено на 27 мільйонів гривень, а з урахуванням перерозподілу коштів всередині програми на відшкодування постраждалим буде виділено 39 мільйонів гривень.

https://www.facebook.com/gennadiytruhanov/videos/935437197723352

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews