В Одеській області знайшли батьків маленького хлопчика

Дитину без нагляду дорослих виявив поблизу торговельного центру у Білгород-Дністровську на вулиці Тимчишина перехожий. Оскільки малюк не зміг назвати своїх батьків та домашню адресу, чоловік звернувся до поліції.

Правоохоронці відразу почали пошуки його батьків. Менш ніж за пів години ті вийшли на зв'язок з правоохоронцями і пояснили: вони відпустили 3-річного сина разом із 15-річною донькою погуляти поряд з будинком, діти пішли до супермаркету, де хлопчик відійшов від сестри та пішов на вулицю.

Знайти його самотужки дівчинці не вдалося, про що вона розповіла мамі з татом.

«З хлопчиком все добре, правоохоронці передали його батькам, провели з ними роз’яснювальну роботу і закликали дивитися за малечею пильніше. Також відносно них склали протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За невиконання обов'язків щодо виховання дитини на них очікує попередження або штраф у розмірі від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», - повідомив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, і закликав у разі зникнення дітей відразу повідомляти до територіального підрозділу поліції або на спецлінію «102», адже згаяний час може обернутися трагедією.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews