Ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі молилася за Україну разом з українцями у Швейцарії

Ігуменя Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря Української Православної Церкви перебуває з візитом у Швейцарії. Про це стало з повідомлення оприлюдненого на її сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Наприклад, у Цюриху вона відвідала православний Свято-Андріївський храм, де разом з українцями Швейцірії молилася за Перемогу України у війні та за якнайшвидше повернення в Україну миру.

«Св.-Андріївський храм у м. Цюрих, Швейцарія. Архієрейська літургія в День Всіх святих землі нашої. Причастя. Спілкування з українцями в Швейцарії. Уклінна молитва за Україну», - пише матушка Серафима на власній офіційній сторінці.

У Швейцарії також перебуває група черниць жіночої обителі УПЦ з Одеси.

Кожна проведена зустріч під час цьогог важливого візиту стосується України, питань підтримки тих, хто постраждав внаслідок російського вторгнення в Україну.

Нагадаємо, що Одеський Свято-Архангело-Михайлівський жіночий монастир надав прихисток для багатьох переселенців з регіонів, які страждають від постійних ракетних обстрілів. Багато з цих людей втратили своє житло, його зруйнували.

Матушка Серафима оприлюднила фоторепортаж про участь у Богослужінні у Цюриху, під час якого молилися за Україну.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews