Геннадій Труханов запевнив, що одеситам допоможуть

9 червня внаслідок чергової атаки росіян постраждали житлові будинки в Пересипському районі міста. Пошкодження були зафіксовані в 260 квартирах в 7 багатоповерхівках - на загальну суму понад 9 мільйонів гривень.

Про це повідомив мер Геннадій Труханов.

«Сьогодні ми вже надаємо муніципальну матеріальну допомогу людям, квартири яких постраждали внаслідок атаки. В пріоритеті - соціально незахищені одесити, які матимуть можливість за рахунок допомоги відновити віконні блоки та двері.

Загалом сьогодні було розподілено мільйон гривень. Найближчим часом матеріальну допомогу отримають всі, хто подав заяви».

Геннадій Труханов повідомив, що в Одесі розпочали роботу з відновлення вікон та дверей 2 шкіл та 3 дитячих садочків Пересипського району, які теж постраждали від удару.

Що стосується Приморського району, де 14 червня російська ракета влучила в бізнес-центр, то тут постраждало 222 квартири в 21 житловому будинку.

Наразі завершується збір даних про пошкодження житлового майна. Вже найближчим часом в районній адміністрації відбудеться аналогічне засідання Координаційної ради, і люди також зможуть отримати муніципальну допомогу.

 

https://www.facebook.com/gennadiytruhanov/videos/577364907917591

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews