У мережі оприлюднили відео з важко пораненим окупантами військовим капеланом Одеської єпархії УПЦ

Завдяки донатам, які надійшли на Одеську єпархію УПЦ, Благодійний Фонд перерахував на лікування та підтримку пораненного окупантами військового капелана, отця Іллі Маніти 100 000 тисяч гривень.

Це перший транш спільної допомоги. «Ми і надалі будемо підтримувати отця Іллю та його родину», - пише прес-служба Одеської єпархії.

З перших годин після того, як тільки стало відомо про важке прранення, що трапилася з отцем Іллею Манітою головою відділу по взаємодії зі🇺🇦 Збройними силами України, Митрополит Агафангел почав щиро молитися про його здоров'я та зцілення.

З благословення митрополита Агафангела у усіх храмах і монастирях під час Божественних літургій підносилися молитви про зцілення пораненого протоієрея Іллі.

Як тільки стан був стабілізований і отець Ілля прийшов у свідомість, владика митрополит зателефонував йому для того, щоби почути його голос і підтримати запевненням, що Одеса палко молимося за його якнайшвидше одужання та відновлення.

Владика Митрополит Агафангел просить всіх вірних не залишати молитву, щоб таким чином підтримати духовно отця Іллю, воїнів ЗСУ і Україну.

Тим часом, батюшка особисто звернувся до всіх небайдужих та подякував за молитви Блаженнійшому митрополиту Онуфрію, своєму духовному батькові - митрополиту Агафангелу та всьому духовенству та віруючим УПЦ, які підносили та підносять свої молитви за його здоров’я та здоров’я всіх Захисників України.

Відео оприлюднили на сторінці Одеської єпархії УПЦ.

Військового капелана Одеської єпархії УПЦ поранили під час ворожого обстрілу на Донеччині. Він доставляв допомогу ЗСУ. Нині він проходить лікування у Дніпрі.

 

https://www.facebook.com/Odesskaja.eparhija/videos/582518820670051

https://www.facebook.com/Odesskaja.eparhija/videos/983611676126356

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews