Шість постраждалих від обстрілу окупантів проходять лікування в міських лікарнях Одеси

Внаслідок теракту рф в Одесі в ніч з 13 на 14 червня 2023 року постраждало 36 будинків у районі проспекту Шевченка та навколишніх вулиць.

Міська влада в співпраці з громадськими організаціями БО БФ HEKS EPER (Швейцарія) та ГО «Десяте квітня» організувала для постраждалих харчування на місці трагедії.

Як інформує офіційний сайт міста, під час робіт було задіяно 18 одиниць техніки, вивезено 460 кубічних метрів сміття та уламків. Відновлено тролейбусну контактну мережу. Прибрано 14 аварійних дерев. За допомогою вишки знято вікна та уламки з будівель.

Міськими службами налагоджено роботу із закриття розбитих вікон захисною плівкою. 14 червня на обʼєкті було задіяно 105 комунальників, 15 червня - 75.

Шість постраждалих проходять лікування в міських лікарнях.

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про організацію надання матеріальної допомоги громадянам, жилі приміщення яких були пошкоджені внаслідок збройної агресії рф проти України на території міста Одеси.

Приморська районна адміністрація приймає заяви на матеріальну допомогу від постраждалих. Проводиться поквартирне обстеження для визначення розміру допомоги в кожному конкретному випадку.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews