Ігуменя жіночого монастиря в Одесі пропонує заборонити не УПЦ, а тих хто грабує бюджет держави під час війни

Ігуменя Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря здивована з приводу заяв деяких державних чиновників щодо необхідності заборони Української Православної Церкви.

На її думку, в Україні прагнуть заборонити церкву в монастирях та храмах якої безперервно моляться за Перемогу України, допомагають постраждалим від ракетних обстрілів окупантів, закуповують та передають для потреб ЗСУ автомобілі, здають кров для порятунку життя захисників України, допомагають тисячам нужденних.

«Ми допомагаємо бомбосховищам. Облаштовуємо їх в храмах. Тим часом, преса повідомляє, що виявлено величезні крадіжки з бюджету на облаштуванні бомбосховищ у Києві. Водночас, дехто з можновладців знову заявляє про заборону УПЦ. Може, треба не УПЦ, а чиновників грабіжників заборонити?», - пише матушка Серафима на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, що у Одеському Свято-Архангело-Михайлівському жіночому монастирі УПЦ знайшли притулок чимало переселенців. Одеська єпархія УПЦ годує багатьох одеситів, які опинилися сьогодні за межею бідності.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews