Водіїв в Одеській області закликають бути особливо уважними

Сьогодні, 12 червня, ведуться роботи з експлуатаційного утримання на альтернативному маршруті в обʼїзд дороги міжнародного значення М-15 Одеса-Рені (на м.Бухарест). Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» із посиланням на обласну Службу відновлення та розвитку інфраструктури.

На автомобільній дорозі Т–16–31 КПП “Табаки” – Болград – /М-15/ наразі ліквідовуються аварійні деформації дорожнього полотна, що утворилися через збільшення інтенсивності руху на цьому маршруті.

Як зазначають у Службі, на сьогоднішній день підтримання даної дороги в належному стані є стратегічно важливим, адже це ─ альтернативний шлях в об’їзд дороги Одеса-Рені від с.Кирнички до м.Ізмаїл та його портів. Через нього може рухатись як великовантажний, так і легковий автотранспорт.

У Службі пояснили, чому особливу увагу приділяють саме дорогам Бессарабії. Це спричинено тим, що більшість їх маршрутів ведуть до контрольно-пропускних пунктів та портів, через які здійснюються постачання основних обсягів товарів.

«Дорожні роботи виконуються в межах експлуатаційного утримання без зупинки руху автотранспорту. Просимо водіїв бути максимально обережними і уважними. Не нехтуйте власною безпекою, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь Правил дорожнього руху», ─ звернулись до керманичів на сторінці Служби.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews