Одеська область: у жіночому монастирі УПЦ врожаєм черешні поділилися з нужденними жителями села Холодна Балка

В Одеській області надзвичайно багато бідних людей, які потребують підтримки. Багато з них, внаслідок війни, втратили роботу. Важко виживати і переважній більшості багатодітних сімей, пенсіонерам, людям похилого віку.

Промінь світла та надії на краще принесли нужденним з села Холодна Балка, неподалік Одеси, ігуменя Софія та черниці Жіночого монастиря на честь ікони Божої Матері «Цілителька». Бідні жителі села мали можливість отримати частину зібраного цього року врожаю дуже смачної черешні.

Врожай збирали всім монастирем, за підтримки місцевих православних віруючих.

Жіночий монастир на честь ікони Божої Матері «Цілителька» хоча заснований і нещодавно, але з перших днів прагне робити добрі справи, допомагати.

Ваєливою підтримкою для людей є і молитва, яка щодня лунає у монастирі.

Варто зазначити, що визначеної ціни за молитовні треби в обителі немає. Зараз важкі часи. А тому кожен самостійно визначає суму пожертви.

Підтримка небайдужих допомагає у будівництві нового монастирського храму. Величку споруду зводять з благословіння Митрополита Одеського та Ізмаїльського, Владики Агафангела.

Територія монастиря це справді місце сили для кожного православного християнина. Все це завдяки молитві, святиням та добрим справам. Для того, щоби у цьому переконатися достатньо завітати до жіночої обителі у село Холодна Балка.

Автор світлин та відео Ігор Сечін

 

https://www.facebook.com/iscelenieodessa/videos/1287077968912945

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews