Геннадій Труханов: Сьогодні таким ворогом є паркувальна мафія

Ми довго готувалися, та минулого року нарешті - вперше в історії Одеси - запустили муніципальне платне паркування. Почали з центру міста.

Наша мета чітка та зрозуміла - впорядкувати паркувальний простір Одеси. Щоб кошти надходили до бюджету міста. А «паркувальна мафія» пішла у минуле. Про це у зверненні до одеситів сказав мер Геннадій Труханов.

«Мені дуже прикро, що через рішення судів ми можемо отримати прецедент, коли на вулиці міста повернуться люди у яскравих жилетках, без знаків муніципалітету, і будуть збирати гроші собі у кишеню. А різні органи будуть казати, що нічого не можуть із цим зробити.

Наразі ми готуємо касаційну скаргу на рішення апеляційного адміністративного суду. А також відповідне рішення виконкому, в якому врахуємо нюанси, що призвели до юридичної колізії».

Геннадій Труханов звернувся до одеситів: Наше місто неодноразово доводило, що вміє єднатися проти ворога. Сьогодні таким ворогом є паркувальна мафія.

Геннадій Труханов просить одеситів у жодному разі не платити незрозумілим людям у яскравих жилетах, які вимагають плату за парковку. «Це - незаконно!

Також звертаюсь до правоохоронних органів - звернути увагу на грабіж одеситів та гостей міста. Спільними зусиллями ми маємо раз і назавжди вирішити цю проблему», - наголосив мер Одеси.

https://www.facebook.com/gennadiytruhanov/videos/270477775641891

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews