ДТП в Одеській області: наїхав на чоловіка, бо не помітив його у темряві

В результаті аварії, яка сталася у Кілії, травмувався керманич двоколісника.

Поліцейські групи реагування патрульної поліції відділення №2 Ізмаїльського районного відділу поліції під час патрулювання помітили на узбіччі напівпритомного чоловіка, який встиг повідомити, що потрапив в аварію, та втратив свідомість. Поряд із ним був пошкоджений велосипед.

Правоохоронці викликали швидку допомогу, 30-річного потерпілого, місцевого жителя, ушпиталили із закритою травмою голови та забоєм грудини.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції виявила уламок бампера легковика. Оперативникам знадобилося менше ніж пів години, щоб встановити транспортний засіб та особу кермувальника. Ним виявився 17-річний містянин. Зі слів юнака, він наїхав на чоловіка, бо не помітив його у темряві, злякався відповідальності й втік.

Поліцейські внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучені та поміщені на арештмайданчик.

Тривають слідчі дії. За результатами експертиз, призначених у рамках досудового розслідування, буде дана правова оцінка діям всіх учасників події.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews