В Одеській області знайшли хлопчика, який гуляв вулицею без нагляду дорослих

До поліції звернувся житель міста Подільськ і повідомив, що виявив на вулиці Соборній одинокого хлопчика, який майже не розмовляє. Пошуки рідних маленького знайди поліцейські розпочали з опитувань мешканців приватних будинків на вулиці, де його помітили.

Матуся хлопчика знайшлася майже відразу, вона вже бігла назустріч правоохоронцям.

Як виявилося, маленький мандрівник тихцем вийшов з подвір’я на вулицю, коли мати готувала для нього обід, і пішов в один бік, а мати, виявивши зникнення дитини - шукала його в геть протилежному напрямку, не звертаючись по допомогу. Із нею провели профілактичну бесіду, нагадавши, що у випадку зникнення дитини треба негайно звертатися до поліції, а не гаяти час на самостійні пошуки.

“Я вдячний жителю нашого міста, завдяки небайдужості якого дитина не постраждала, адже таким маленьким діткам вкрай небезпечно гуляти вулицею на самоті. Водночас хочу закликати дорослих стежити за маленькими дітьми, які, залишившись без контролю, можуть загубитися, стати жертвою нещасного випадку чи навіть протиправних посягань”, - звернувся до мешканців регіону начальник Подільського районного управління поліції Віталій Мельниченко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews