Одесит влаштував стрілянину

Поліцейські встановили, що 43-річний одесит зробив декілька пострілів у повітря з зареєстрованого пристрою травматичної дії. На щастя, ніхто не постраждав.

Правоохоронці вилучили пристрій та гільзи й склали відносно правопорушника два адміністративні протоколи: за ч. 1 ст. 174 (стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку) та ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які будуть скеровані до суду.

Дрібне хуліганство тягне за собою покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до п’ятдесяти годин. За влаштовану стрільбу чоловіка очікує штраф від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією пристрою для відстрілу патронів.

Правопорушника передали працівникам військової служби правопорядку в Одеській області.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews