В Одесі затримали нахабного грабіжника

Подія сталася в Одесі в провулку Олександра Матросова. Правопорушник почав дошкуляти містянину розмовою, стверджуючи, що той винен йому гроші, а отримавши відмову - побив співрозмовника та відібрав його годинник, сумку з документами, банківськими картками і мобільним телефоном.

Зловмисник втік, а потерпілий звернувся до поліції. Оперативники відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 наступного дня розшукали правопорушника. Ним виявився місцевий житель, його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Викрадене майно у зловмисника вилучили, його повернуть власнику після проведення необхідних слідчих дій.

“Слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у відкритому викрадені чужого майна (грабежі), поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого та вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту”, - повідомив слідчий територіального відділу поліції Олександр Філімонов.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews