В Одеській області вандали знищили все навколо

Невідомі вандали у Білгороді-Дністровському знищили частину квітів, які нещодавно були висаджені на центральних алеях парку Перемоги. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», із посиланням на сторінку депутатки міської ради Олесі Голодок.

На початку травня працівники дільниці озеленення, яку очолює О.Голодок, висадили на центральних алеях парку Перемоги різнобарвні яскраві квіти: петунії, левиний зів та аліссум, а також півтисячі чорнобривців.

«Ці яскраві пахучі жовтогарячі квіти вважаються одним з українських народних символів. Завдяки дбайливому догляду озеленювачів чорнобривці будуть милувати око містян протягом усього літа», ─ сподівалися у міській раді.

У парку був забезпечений полив зелених насаджень, аби зберегти цю красу для містян. Але не так сталося, як гадали і представники влади, і жителі. Комусь закортілося гострих відчуттів ─ і, не жаліючи чужої праці, невідомі знищили частину насаджень.

«Троянди, чорнобривці, іриси. Парк Перемоги. Вкрадено, обламано, знищено. У мене немає слів», ─ повідомила на своїй сторінці депутатка. У коментарях вона додала, що більше 10 чорнобривців вирвано з корінням, в інших просто обламані квіти і кинуті поряд.

«Жах( що за люди ((((», «Не розумію, це від бідності, від жадібності, чи просто вандали», «ПОКАРАТИ однозначно !!!!», «Хай посадять у десять разів більше квітів», «Відрубати руки, щоб і до хліба не доторкнувся», ─ обурюються жахливим вчинком мешканці міста.

Наразі, встановлюються особи, які вчинили дане правопорушення.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews