Представники Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України відвідали в Одесі монастирський центр допомоги біженцям

Представники Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України завітали до центру допомоги біженцям при Одеському Свято-Архангело-Михайлівському жіночому монастирі Української Православної Церкви.

Центр допомоги біженцям працює з перших днів повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

Поважні гості спілкувалися з біженцями. Їх цікавили питання дотримання прав біженців на новому місці проживання в місті Одесі, відношення державних органів до їхніх потреб, умов проживання, медичного обслуговування тощо.

Умови для проживання переміщених осіб, у монастирському центрі допомоги в Одесі, у представників Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України не викликали зауважень.

Ігуменя Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря Української Православної Церкви, матушка Серафима оприлюднила на власній сторінці у соцмережі Фейсбук фоторепортаж про візит до монастирського центру допомоги біженцям представнків Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України.

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews