Світлана Осауленко: Дякую Богу і ЗСУ, що ми у рідній Одесі

Представники фракції партії «Доверяй делам» в Одеській міській раді привітали мера Геннадія Труханова з 9-тою річницею від дня обрання його на посаду Одеського міського голови. Серед тих, хто привітав мера були керівник фракції «Доверяй делам» в Одеській обласній раді та депутати Одеської міськради.

«9 років. Дякую Богу і ЗСУ, що ми у рідній Одесі. Разом. Переможемо!», - пише на власній сторінці у соцмережі Фейсбук, після зустрічі з мером та колегами з фракції, депутатка Одеської міської Ради Світлана Осауленко.

Подякувала Геннадію Труханову за спільну роботу на користь одеситів і депутатка Тетяна Плаксій. Вона висловила переконання у майбутніх спільних перемогах мера Одеси Геннадія Труханова та його команди у радах різних рівнів.

Участники зустрічі у стінах мерії висловили переконання, що саме завдяки зусиллям нинішнього мера в Одесі вдалося реалізувати багато важливих проектів. Міська влада допомагає ЗСУ, а захисники України захищають Одесу від ракет окупантів.

В Україні війна, але зусиллями мера та його команди триває робота на користь одеситів. У приймальнях депутатів Одеської міськради з фракції «Доверяй делам» щодня готові вислухати мешканців міста та надати необхідну допомогу.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews