В Одеській області біля озера на закинутій фермі знайшли маленьку дівчину

Жителька села Старі Трояни, яка виховує дитину одна, помітила її зникнення вчора близько восьмої години вечора. Мати понад годину намагалася самостійно розшукати доньку, а знесилившись, побігла до старости по допомогу. Той звернувся до поліцейських офіцерів громади, і вони оперативно організували та координували пошуки дівчинки силами поліцейських, прикордонників та місцевих мешканців.

Велике занепокоєння викликало те, що розшукувана має розлади здоров’я і не розмовляє. Крім того, недалеко від місця проживання сім’ї розташоване озеро Китай, що становило небезпеку для маленької. І дуже ускладнювало ситуацію наближення ночі.

До пошуків дитини залучили службового собаку. Взявши слід, він привів людей саме до води. На той час правоохоронці переглянули записи з камер спостереження, що були встановлені на вулицях населеного пункту, і підтвердили: дівчинка пішла дорогою, що вела до озера.

Усю ніч групи спецслужб та селяни обстежували дно водойми. Разом з тим, не полишали надії, що дитина пройшла повз неї. Тому одночасно шукали у закинутих будівлях та на пустирях.

Вранці дівчинку помітили на недіючій фермі, яка була розташована трохи далі від водойми. Вона була мокрою. Це говорить про те, що ймовірно дитина заходила у воду і була близька до нещасного випадку. Її загорнули у ковдру та передали медикам. Ті оглянули дівчинку, заспокоїли всіх, що з нею все добре, і передали матері.

Закликаємо дорослих пильнувати діток і не наражати їх на небезпеку.

У випадку їх зникнення просимо не гаяти час на самостійні пошуки, а відразу телефонувати на спецлінію «102

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews