Переможці православної лотереї з Одеси відвідали Свято-Успенську Почаївську Лавру

У соцмережах почали оприлюднювати відео про перебування у Почаївській лаврі переможців Православної лотереї, яку ініціював архідиякон з Одеської єпархії УПЦ Андрій Пальчук.

Православні віруючі щиро подякували за надану можливість відвідати Лавру та стати учасниками святкування Дня Іова Почаївського.

Як ми вже повідомляли, всім переможцям лотереї оплатили витрати на поїздку до Почаївської лаври (потяг та готель).

Стало відомо, що у Почаївській Лаврі побували і черниці з Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря в Одесі.

Там вони приклонилися до святинь Лаври, помолилися за Перемогу України та мир, побували біля могили Амфілохія Почаївського.

«Свято преподобного Іова Почаївського, небесного покровителя Почаївської Лаври. Людина надзвичайної духовної сили! Навіть прізвище в нього - Залізо. Почаїв, дійсно, є місцем величезної благодаті та могутності. Це один із непохитних стовпів нашого фундаменту. На віки», - переконана настоятелька жіночого монастиря УПЦ в Одесі.

На сторінці ігумені монастиря, матушки Серафими, оприлюднений вражаючої краси фоторепортаж про поїздку черниць до Лаври у Почаїв (Тернопільщина).

 

https://www.facebook.com/100009327645325/videos/1895101280870816

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews