Для студенток та викладачів регентського відділення Одеської духовної семінарії організували захоплюючий відпочинок

Поїздка до Бузкового гаю, яку організували 20 травня для студентів та викладачів Одеської духовної семінарії, стала наповненою позитивними враженнями. Чудова природа та різноманітні розваги. Все це було в програмі поїздки. Сонячна погода сприяла чудовому настрою всіх без виключення учасників поїздки.

«Битва з викладачами за волейбольний м'яч. Посиділи біля вогню. І перемога! Перемогла дружба», - ділиться враженнями ігуменя Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ, матушка Серафима.

Для студентів та викладачів регентського відділення такі захоплюючі подорожі стали доброю традицією. Вони вже мали нагоду побувати не лише в Уманському «Софіївському» парку, але і у багатьох інших місцях в Україні, де можна насолодитися красою природи та гарно відпочити.

Відомо, що регентське відділення Одеської духовної семінарії Української Православної Церкви розташоване на території Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря.

Настоятелька жіночого монастиря УПЦ в Одесі на власній сторінці у соцмережі Фейсбук оприлюднила фоторепортаж про поїздку до Бузкового гаю.

 

https://www.facebook.com/100033737056420/videos/pcb.972371947230698/932489171139193

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews