Жителі Пересипського району Одеси переконані, що їм пощастило з депутатом

Жителі Пересипського (Скворовського) району Одеси, які голосували на виборах до міськради за Михайла Карпенчука, вважають, що зробили правильний вибор. Це довів нинішній військовий стан, коли переважній більшості одеситів дуже важко вижити та вони опинилися фактично за межею бідності. Особливо складно сьогодні пенсіонерам.

Член депутатської групи «Українська мрія» Михайло Карпенчук один з небагатьох народних обранців, які прагнуть почути кожного виборця та не забувають про необхідність підтримки одеситів, які особливо потребують.

Разом зі своєю командою Михайло Карпенчук проводить зустрічі з жителями Пересипського району Одеси. Приходить не з порожніми руками. Мешканцям міста роздають такі необхідні для багатьох продуктові набори.

«Ми дожили до такого стану, що прокидаєшся вранці і думаєш про те, що поїсти. Ціни на все зростають. Заплатив за комуналку і все. Кишені порожні.

Добре,що нам пощастило з депутатом. Звернешся по допомогу і підтримка вже є. Все робиться оперативно. Щира подяка депутату Одеської міськради Михайлу Карпенчуку», - каже одна з мешканок Пересипського району Одеси.

 

https://www.facebook.com/100022455772401/videos/749189763238853/

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews