Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Згине цей ворог, що прийшов в Україну

12 травня під Бахмутом, символом незламності, героїзму, доблесті українських воїнів, в боротьбі з російським агресором за свободу та незалежність України героїчно загинув штаб-сержант Геннадій Горшков. Такою сумною новиною поділився мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

«Один з тих, чий особистий життєвий шлях навіки став історією, характером і сміливістю України. Герой прикордонник, Геннадій Горшков був інспектором прикордонної служби першої категорії, старшим інспектором відділення повітряної розвідки та протидії безпілотним літальним апаратам відділу прикордонної служби першого прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Він був для своєї сім'ї та для оточуючих яскравим прикладом самопожертви та відданості країні. Більш за все він любив і цінував життя.

Після втрати дружини Геннадій сам виховував двох дітей, був турботливим і люблячим батьком, зробив усе, щоб діти одержали гідну освіту.

Він вірив у людей, у добро та у Перемогу України.

Можливість у нашого міста сьогодні працювати на Перемогу, жити – це завдяки нашим героям. Наша впевненість у Перемозі України – це їхні стійкість і сила», - йдеться у повідомленні мера, яке він поширив у соцмережах.

Андрій Абрамченко запевнив, що Ізмаїл завжди памʼятатиме своїх героїв.

«Вони залишаються жити в наших серцях.

Наша памʼять про них не згине.

Згине цей ворог, що прийшов в Україну».

Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Геннадія Борисовича Горшкова у зв'язку з непоправною втратою.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews