Едуард Гурвіц сумує разом з одеситами: Ця трагічна звістка вразила і мене

Трагічна звістка про смерть Лідії Миколаївни Голубенко застала зненацька дуже багатьох одеситів. Вразила вона і мене. Про це на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук пише екс-мер Одеси Едуард Гурвіц.

З Лідією Голубенко його пов'язували 30 років знайомства, спілкування та багато років спільної роботи в Одеській міській раді.

«Людина з усталеною та цілком заслуженою репутацією вченого та педагога, вона проявила себе і як дуже системний, цілеспрямований та ефективний міський депутат. Депутатів з таким рівнем відповідальності у кожному скликанні можна перерахувати на пальцях однієї руки. Інтереси міста – ось що було її головним політичним переконанням. Це, а також високий рівень загальної культури та схильність до пошуку нових підходів дозволяли не лише легко знаходити спільну мову, а й досягати необхідних результатів.

Навіть просте їхнє перерахування зайняло б надто багато місця і навряд чи сьогодні доречне. Гірко усвідомлювати, що це вже в минулому.

Хоча саме реальні досягнення в минулому надійніші, ніж навіть пам'ять про них, пов'язують нас із сьогоденням та майбутнім», - переконаний екс-мер Одеси

Едуард Гурвіц висловив глибокі співчуття рідним та близьким Лідії Миколаївни Голубенко.

Нагадаємо, що за часів мерства Едуарда Гурвіца Лідія Голубенко працювала керівником міського управління освіти.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews