Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який все життя присвятив роботі в поліції

На війні загинув старший стрілець, 47-річний житель Кілії Володимир Газізов, який усе своє життя присвятив роботі у поліції, а після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, вже знаходячись на пенсії за вислугою років, пішов захищати країну від ворога. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.

Захисник загинув від чисельних уламкових поранень в районі Бахмуту.

Майор поліції понад 25 років пропрацював стражем Закону. На пенсію пішов з посади оперуповноваженого карного розшуку Кілійського відділення поліції, де працював з 1997 року.

Колеги згадують його як гарну та дуже принципову людину, від якої завжди можна було чекати підтримки та доброго слова.

«Ми досі не можемо повірити, що не стало нашого колеги, справжнього поліцейського, людини, на яку можна було покластися у будь-який ситуації. Він любив Україну – виявляється, більше, ніж життя. Володимир залишив дуже гарний слід у житті Кілійщини. Ми завжди будемо його пам’ятати. Герої не помирають!», – з сумом від імені усього колективу, який працював з Володимиром Газізовим, зазначив у коментарі «БІ» т.в.о керівника Кілійського відділення Ігор Бурлаку.

Зазначимо, Захисник України виріс в родині педагогів. Мати, нині покійна, працювала директори у Третій школі, батько – вчителем фізики у Першій.

“Висловлюю щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого. На жаль, безжальна війна забирає в нас найкращих. Світла пам’ять про справжнього Сина України, який віддав своє життя за державу, її кращу долю, навіки залишиться в наших серцях”, – прокоментував міський голова Вячеслав Чернявський.

Про дату останнього повернення у рідну Кілію та поховання “БІ” повідомить згодом.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews