В Одеській області минулої ночі почули гучний звук вибуху

В Рені невідомі серед ночі кинули у будинок місцевого підприємця “коктейль Молотова”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Подія сталася по вулиці Героїв Україні (колишня 2-го Гвардійського Полку). Син власника будинку прокинувся від гучного звуку вибуху, про що одразу розповів батьку. Під час обстеження території ним було виявлено чорну пляму на стіні біля вікна сина, а також фрагменти скляної пляшки з ганчіркою зі слідами нагару та запахом паливно-мастильних матеріалів.

Зазначимо, 56-річний власник будинку є засновником та бенефіціаром підприємств, які працюють на території міста Рені, зокрема ТОВ «СК АКОРД», ТОВ «ББН УКРАЇНА», ТОВ «АКОРД», ТОВ «ТЕРМІНАЛ ДУНАЙ», ТОВ «СК АКОРД-ТРАНС», тож допускає думку, що нічий візит може бути пов’язаним з його діяльністю.

Вранці наслідки дій незваних гостей дослідили працівники місцевого відділення поліції та взяли на експертизу елементи пляшки, ганчірки та речовин, які використовували для вибухової реакції.

Разом з цим серйозні пошкодження майна потерпілого не були виявлені, тож розпочато кримінальне провадження за спробу знищення чужого майна шляхом підпалу, вибуху або іншим загальнонебезпечним способом. Особи причетних до інциденту людей встановлюються.

Зазначимо, влаштовувати нічні вибухи – звичайна справа для місцевих мафіозі, які таким чином наїжджають на підприємців за відмову платити данину. “БІ” повідомляла про те, що у 2019, 2020 та 2021 роках в місті траплялися подібні інциденти, але з використанням гранати.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews