Ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі назвала російських окупантів новими фашистами

У храмах та монастирях Української Православної Церкви в Одесі моляться за спокій душі тих, хто віддав своє життя за визволення України від нацистів та за Перемогу 1945 року. Одеський Свято-Архангело-Михайлівський жіночий монастир в Одесі не виключення. Тут також молилися за багатоліття тих небагатьох ветеранів, які, незважаючи на поважний вік, дожили до чергової річниця Дня Перемоги.

У жіночому монастирі УПЦ в Одесі завжди дбали і дбають про ветеранів, пам»ятають їхній подвиг.

Щодня моляться також за нинішніх захисників України, за якнайшвидшу Перемогу.

«Україно! Велична Мати з мечем та щитом в руках. Ти перемогла тоді, під час Другої Святової, коли фашисти повністю окупували та жахливо пограбували тебе. Ти перемагаєш і зараз нових фашистів.З Днем перемоги!», - пише у своєму привітанні ігуменя монастиря, матушка Серафима.

Нагадаємо, що цього року до Великодніх свят ігуменя та сестри жіночого монастиря в Одесі виготовили 15 000 пасочок з молитвою та за особливим рецептом. Ігуменя та сестри обителі також здали кров для поранених захисників України.

У Одеському Свято-Архангело-Михайлівському жіночому монастирі УПЦ особливо дбайливо зберігають численні подяки від захисників України на адресу матушки Серафими.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews