В Одесі діти власноруч виготовляли патріотичні обереги з побажаннями українським воїнам

Для учнів Одеського ліцею № 23 Одеської міської ради та дітей - отримувачів соціальних послуг Центру соціальних служб Одеської міської ради провели тематичний захід «Український оберіг для воїна-захисника».

Під час заходу діти власноруч виготовляли патріотичні обереги з побажаннями українським воїнам, які відважно захищають нашу землю, демонструють готовність віддати життя за мир і спокій на рідній землі.

Як пише сайт мерії, обереги, створені руками дітей, будуть передані пораненим захисникам. Підтримка дитини особливо дорога кожному нашому воїну.

Такі заняття покликані зняти емоційне напруження та знизити рівень стресу й тривожності у дітей у зв’язку з воєнними діями, а також сприяють формуванню почуття патріотизму, любові до свого народу, Вітчизни, уміння проявляти милосердя.

Організатори заходу - працівники відділення денного Центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, Центру допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, у Суворовському районі Центру соціальних служб Одеської міської ради спільно з Благодійним фондом «Вітри змін» за підтримки міжнародної організації ЮНІСЕФ та Громадської організації «Серця в долонях».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews