Прихильниця окупантів заявляла, що чекає кремлівського вождя в Одесі

46-річна одеситка просувала антиукраїнські наративи у соцмережах.

Правоохоронці встановили, що правопорушниця під час трансляції прямого ефіру у соціальному застосунку «Tik Tok» заявляла глядачам, що чекає кремлівського вождя в Одесі і готова потерпіти бойові дії, аби тільки назавжди возз’єднатися з росіянами.

Інтернет-агітаторку викрили дізнавачі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1. Поліцейські вилучили у неї мобільний телефон, за допомогою якого вона здійснювала протиправні дії.

«На підставі зібраних доказів, підтверджених судовою портретною експертизою, дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру у колабораційній діяльності, що передбачено за ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про публічні заклики громадянином України до підтримки рішень та дій держави-агресора. Визнавши зібрані у ході дізнання докази достатніми, правоохоронці склали обвинувальний акт відносно жінки і скерували його до суду», - повідомила заступниця начальника сектору дізнання територіального підрозділу поліції Олена Соловйова.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews