В Одесі померла відома журналістка

В Одесі величезна втрата. Померла Марія Стерненко, - багатолітня працівниця газети «Вечірня Одеса». Про це повідомив її колега Олег Суслов.

«Ми, хто з нею працював та дружив, звикли до неї звертатися – Маша. Ім'я відбивало душевне тепло, яке виходило від неї. Чудова людина. Безвідмовний у проханнях настільки, що іноді навіть соромилися просити. Адже виконає, щоб їй не вартувало! Компанійська людина, справжній командний гравець. На Машу завжди можна було розраховувати, починаючи будь-який редакційний захід. А її участь у наших знаменитому переході "100 кілометрів за 24 години" давно стала легендою».

Олег Суслов зазначив, що Марія Стерненко була відповідальним співробітником. «Те, як Маша могла зробити інтерв'ю зі звичайною людиною, розкрутити його на відверту розмову, витягти цікаві деталі, повірте, ніхто з нас, які працюють у "Вечірній Одесі", не міг».

Олег Суслов зазначив, що перед смертю Марія Стерненко тривалий час хворіла. «Так, хворіла. Хворіла довго. Десь у свідомості було розуміння неминучості закінчення будь-якого шляху. Але, все одно боляче».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews