Олексій Гончаренко прокоментував арешти в Одесі: Це політичний тиск на мене

Народний депутат України. одесит Олексій Гончаренко обурений останніми подіями в Одеській області. За його словами, мати чотирьох неповнолітніх дітей посадили в СІЗО під заставу 8 мільйонів гривень.

«За що? За те, що я намагаюсь боротись за військові виплати, за те, що піднімаю питання строковиків, відпусток і взагалі критикую Єрмака.

Ну уявіть собі, навіть, якщо моя троюрідна сестра винна? У нас в країні НАЙЧЕСНІШИЙ СУД. Їй же можна дати домашній арешт? Вона нікуди з чотирьма дітьми не втече. Але ні. СІЗО».

Олексій Гончаренкл переконаний, що це політичний тиск на нього.

«Але, з чого все починалось?

Спочатку був Гончаренко центр в Одесі. Нещодавно волонтерів вигнали з приміщення, де вони плели сітки для ЗСУ. Привіт Одеській облраді - «слузі» Діденку та опзжисту Шкаровському, які захотіли вислужитися.

Далі боротьба за наших захисників і повернення їм виплат в 30 тисяч. Питання демобілізації для воїнів.

Це все - хочу ще раз наголосити - про права і справедливість для військових.

А далі петиція до Зеленського із вимогою зібрати позачергове засідання Ради, щоб провалити ганебну постанову Цабаля, яка блокує повернення виплат військовим.

Моя діяльність і критика, очевидно, дуже когось дратує. Але у нього є конкретне прізвище. Єрмак. І щойно зачепили, то понєслось. Відразу дали команду ручним помийкам типу «Тайны депутата», які зранку до ночі виливають на мене купу бруду.

Що особливо гидко. Нещодавно був у Страсбурзі, де представляв Україну в ПАРЄ. І ми дійсно гідно працювали. Депутати не однієї партії, але однієї держави.

Повертаєшся додому, а тут приходить реальність — родичку хапають за якісь неймовірні гектари і починають маніпуляції. Дуже низько. Дуже мерзотно.

Я мовчати не буду. Україна - не росія. Таке у нас не проходить».

Олексій Гончаренко повідомив, що його родичку звинувачують в тому, що вона «вкрала» 300 гектарів землі в Затоці. «Площа всієї Затоки - 8 квадратних кілометрів, або 800 гектарів.

Тобто вона вкрала пів Затоки?», - пише Олексій Гончаренко на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews