ДТП в Одеській області: від удару вантажівка перекинулася

Поліцейські Березівcького району встановлюють обставини ДТП за участю вантажівки та легковика. Унаслідок аварії, яка сталася на 412 км траси Київ – Одеса, постраждала одна людина.

Попередньо правоохоронці встановили, що 60-річний одесит, який перевозив пшеницю з Кривого Рогу до Ізмаїла, не впорався з керуванням вантажним автомобілем «DAF» та зіткнувся із легковим автомобілем «Hyundai Santa Fe» під керуванням 62-річного уродженця Житомирщини. Від удару вантажівка перекинулася, її водій був заблокований у транспортному засобі.

На місці події працювали поліцейські, рятувальники та медики, врятованого громадянина доставили до лікарні із переломами ребер та обох гомілок. Керманич легковика та його 59-річна дружина, що була поряд, не постраждали.

Медогляд підтвердив, що обидві водії були тверезими.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews