В Одесі вимагають повернутися до розгляду важливого питання

На черговому засіданні постійної комісії з питань ЖКГ депутат від «Української мрії» Олександр Авдєєв запропонував повернутися до розгляду змін до програми розвитку житлового господарства м. Одеси на 2022-2026 роки.

Мова йде про пункт про ремонт ліфтів.

“Нам дуже важливо, щоб навіть у цей непростий час в будинках Одеси працювали ліфти, адже в них живе чимало родин с дітьми, пенсіонери та люди, яким важко спуститися сходами», - зауважив депутат.

У переліку 101 ліфт на заміну та модернізацію, що були зупинені рішенням суду.

Проте всі ліфти у переліку на ремонт розташовані у Київському районі, хоча понад 300 ліфтів зупинено рішенням суду у Суворовському районі. Є такі факти й в інших районах міста.

Тому Олександр Авдєєв запропонував детально розглянути це питання та прийняти обґрунтоване рішення, яке потрібно мешканцям всього міста, - повідомляє прес служба депутатської групи «Українська мрія» в Одеській міськраді.

Також комісія розглянула питання зміни до програми енергоефективності, де заплановано фінансування на улаштування модульної котельні в Міській клінічній лікарні №1 («Єврейська») та проєктування та реконструкція аварійної ділянки мережі теплопостачання в районі Старобазарного скверу.

Ще одне важливе питання — прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Одеси та передачу на баланс Комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси» мереж теплопостачання.

Серед об’єктів є ті будинки, яким наша команда чимало допомагала в окрузі. Такі, як Семена Палія, 21 та низка інших. Передача мереж дозволить якісно експлуатувати тепломережі та скоротити витрати мешканців.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews