Одеситка, яка залишилася з двома онуками без житла, отримала ордер

 

Долею одеситки постійно опікувався депутат міської ради Василь Ієремія. Саме він повідомив сьогодні на власній публічній сторінці у соцмережі Фейсбук гарну новину.

«Пам'ятайте ситуацію Людмили Олексіївни, яка після смерті доньки опинилася у складних життєвих обставинах, залишившись із двома онуками під опікою практично на вулиці, без житла.

Сьогодні Людмила Олексіївна отримала ордер на проживання у своєму житлі. Велика простора кімната з видом на площу Льва Толстого, поряд – її місце роботи та школа для онуків. Все це - важливий результат спільної роботи», - зазначив Василь Ієремія.

Він подякував всім, хто долучився до процесу та допоміг сім'ї: Дмитру Жеману, Марату Корольову та команді Приморської райадміністрації, Службі у справах дітей Одеської міської ради. Окремі слова подяки Одеському міському голові Геннадію Труханову.

«Нас чекає ще чимало роботи, тому що житло потребує ремонту. Більш того, ремонт вже триває. Це окрема історія, місцями нереальна, навіть схожа на казку. Подробиці розповім вам у наступних публікаціях», - пише депутат.

Історію Людмили Олексіївни Василь Ієремія пропонує прочитати тут.

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews