У жіночому монастирі УПЦ в Одесі відкрили виставку «Сяйво української перемоги»

У приміщенні Храму Єрусалимської ікони Божої Матері Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря відкрили міжнародну виставку дитячої творчості «Сяйво української перемоги».

Цього дня до монастиря завітали чимало поважних гостей. Їх зустріла ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі, матушка Серафима.

На офіційній церемонії відкриття та нагородження переможців XXVIII міжнародної виставки дитячої творчості "Сяйво української Перемоги" був присутній голова обласної організації Спілки журналістів України Юрій Работін та актив організації.

Серед організаторів виставки: Одеська єпархія УПЦ, Одеська обласна рада миру, Департамент культури, міжнародного співробітництва та євроінтеграції Одеської Міської Ради та Міська художня галерея.

На конкурс було представлено роботи художників із різних країн світу. Усі учасники отримали дипломи та подарунки.

Дипломи вручила ігуменя монастиря.

Серед поважних гостей заходу була і депутат Одеської обласної ради Таміла Афанасьєва.

За її словами, команда Одеської обласної Ради Миру стала співорганізатором “Українське сяйво Перемоги» - міжнародної виставки, на якій представлені роботи майже 300 дітей.

Ігуменя жіночого монастиря в Одесі оприлюднила на власній сторінці у соцмережі Фейсбук фоторепортаж про відкриття виставки та нагородження її учасників:

 

https://www.facebook.com/100033737056420/videos/pcb.958979321903294/562767622630860

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews