Депутат Одеської міськради Світлана Осауленко вимагає повернути українських дітей

Депутат Світлана Осауленко підтримала своєю участю учасників мітінгу, які виступили проти викрадення рашистами українських дітей. Багатолюдна акція пройшла під стінами штаб -квартири ООН у Нью-Йорку. Про це Світлана Осауленко повідомила на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

«Біля мене стоїть дитина, якій 8 років, і яка на власні очі бачила жахіття війни, вибухи снарядів, бачила смерть. Чи таке дитинство має бути у 8 років?».

Світлана Осауленко подякувала украінцям та небайдужим за те, що не дають світу забути про ті злочинні дії, які безкарно робить армія рашистів на українській землі, кожного дня скоюючи злочини проти людства. «Я, як мама, була вимушена відправити свою 11 - річну доньку за тисячі кілометрів до Америки, і я вдячна цій країні за те, що вона прийняла її. Але, сьогодні Росія і надалі продовжує вбивати та викрадати наших дітей. З початку повномасштабної війни армія рашистів вбила в Україні понад 469 дітей, ще 948 дітям завдала поранень. Наразі точно відомо про понад 19,5 тисяч вивезених з окупованих територій дітей до росії, але їх складно точно підрахувати через окупацію частини території України. Світ повинен зупинити цю війну, адже українці воюють не тільки за свою свободу, а і за права та свободи усього цивілізованого світу.

Менше гасел, більше конкретний дій».

Депутат Одеської міськради Світлана Осауленко підкреслила, що українські діти повинні повернутися до своїх родин, «і поки цього не станеться - світ не має права забувати про це».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews