В Одеській області є цвинтар, на якому знайшли вічний спокій ті, хто присвятив своє життя служінню Богу

Поруч з Різдва Богородиці скитом Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря розмістився монастирський цвинтар. Це у селі Бараново, Березівського району, Одеської області.

На цвинтарі знайшли вічний спокій православні схимонахині, монахині, послушниці, які багато років земного життя присвятили служінню Богу, молитві за Україну. Ховають тут і тих, кого доглядали у монастирському Будинку милосердя в Одесі.

«Тепер всі вони поруч з Богом моляться за перемогу України, за мир на нашій землі. А ми їх шануємо і пам»ятаємо. Часто буваю тут. Доглядаємо за могилками. Досить часто тут моляться за спокій душі вірних УПЦ, які вже у кращих світах», - розповіла нашому кореспонденту одна з прихожанок скиту.

Поряд з монастирським є цвинтар на якому знайшли вічний спокій жителі села Бараново. Тут є і кілька героїв, які віддали життя за Україну. За них теж моляться у жіночому скиту.

Власне, у Різдва Богородиці скиту Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ нині неймовірно яскраво цвітуть квіти. Тут постійно триває молитва за Україну. Храм, розташований на території скиту, відкритий для паломників.

Відео інтернет газети «Погляд з Одеси»:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews