ДТП в Одесі: потерпілу дівчину доставили до медичного закладу

В Одесі поліцейські розслідують обставини ДТП, у якій травмовано 10-річну дівчинку. Унаслідок аварії, що сталася на Люстдорфській дорозі, дитині діагностували закритий перелом ноги.

Правоохоронці встановили: 36-річна жителька Одеси, перебуваючи за кермом «Seat Toledo», рухаючись прибудинковою територією біля Люстдорфської дороги, скоїла наїзд на дівчинку, яка перетинала проїзну частину дворового проїзду. Унаслідок аварії потерпілу доставили до медичного закладу, де їй діагностували травму у вигляді закритого перелому лівої ноги.

На місці події працювала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області. Кермувальницю перевірили на вміст алкоголю в організмі – вона була тверезою.

Відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі проводиться досудове розслідування.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews