Одесит помітив, що незнайомець зухвало «чистить» його автомобіль

В Одесі поліцейські затримали 40-річного чоловіка, який на вулиці Космонавтів пограбував автовласника.

Зловмисник спокусився на комплектуючі з легкового автомобіля «Daewoo Sens», який потерпілий припаркував поблизу роботи.

Віджавши в автівці бампер, правопорушник зумів відчинити капот і дістати з-під нього акумуляторну батарею, як раптом потрапив у поле зору автовласника.

Чоловік помітив, що незнайомець зухвало «чистить» його транспортний засіб, і кинувся навздогін, однак той втік, позбувшись по дорозі чужого майна.

Потерпілий звернувся в поліцію, і правоохоронці наступного дня викрили зловмисника. Той своєї причетності до скоєного не заперечував.

«За наявністю достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у закінченому замаху на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. На час проведення досудового розслідування підозрюваного помістили під варту», - прокоментував слідчий відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Владислав Степенко

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews