Смертельна ДТП в Одеській області: з’їхав у кювет і перекинувся

Поліцейські встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди в Подільському районі. Унаслідок аварії, яка сталася неподалік села Гулянка Окнянської ОТГ, один чоловік загинув, ще один – у важкому стані госпіталізований до лікарні.

Попередньо поліцейські встановили, що водій автомобіля «LANCIA DEDRA», рухаючись у напрямку автодороги М-13 Кропивницький – Кишинів, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся. Унаслідок аварії 39-річний чоловік отримав тілесні ушкодження несумісні з життям, а 56-річний громадянин у шоковому стані з пошкодженням кісток таза був госпіталізований до реанімаційного відділення Подільської міської лікарні.

«Зараз поліцейські встановлюють хто на момент автопригоди перебував за кермом автомобіля. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України», - прокоментував подію начальник слідчого відділення № 2 слідчого відділу поліції Подільського районного управління поліції Василь Клемпуш.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews