В Одесі нахабний зловмисник пограбував квартиру, яку орендувала переселенка

Зловмисник пробрався до чужої квартири, коли приїжджа жінка відійшла на кілька годин у справах. Про викрадення ноутбука з портативним зарядним пристроєм потерпіла відразу сповістила правоохоронцям. Того ж дня оперативники встановили особу та затримали 53-річного правопорушника. Своїми діями він завдав громадянці матеріального збитку на більш ніж 20 тисяч гривень. У якості речових доказів поліцейські вилучили здобуте злочинним шляхом майно, яке після проведення необхідних слідчих дій повернули власниці.

За наявністю достатніх доказів поліцейські повідомили фігуранту про підозру у крадіжці, поєднаній із проникненням у житло, та вчиненій в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Слідчі дії та оперативно-розшукові заходи за вказаним фактом проводили співробітники відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews