Житель Одеської області вистрелив в опонента зі зброї травматичної дії

Поліцейські затримали жителя Одеського району за хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Правопорушник агресивно відреагував на зауваження незнайомця з приводу його собаки, що був без намордника, і вистрілив у громадянина з травматичного пістолета. З місця скоєння злочину зловмисник втік. За кілька днів правоохоронці розшукали чоловіка. Тепер йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Подія сталася біля одного із магазинів у селі Старі Шомполи Доброславської селищної громади. Поліцейські встановили, що між двома чоловіками віком 57-ми та 32-х років раптово виник конфлікт. Останній був обурений тим, що літній громадянин вигулював собаку без намордника. В ході суперечки власник тварини вистрелив в опонента зі зброї травматичної дії. Побачивши, що спричинив потерпілому тілесне ушкодження грудної клітки, зловмисник одразу втік.

Лікарі надали постраждалому медичну допомогу. Поліцейські встановили особу зловмисника – уродженця Болградського району, який тимчасово оселився в Старих Шомполах.

Вжитими заходами фігуранта розшукали у дачному масиві у тому ж населеному пункті. Чоловіка затримали в процесуальному порядку. За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Доброславської окружної прокуратури Одеської області повідомили йому про підозру у хуліганстві, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень, що передбачено ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Слідство триває.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews