В Одесі вважають, що на Києво-Печерську лавру повстали всі сили пекла

Ігуменя Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря вважає, що противники УПЦ переходять всі допустимі у цивілізованому світі моральні межі. Ще одним доказом цього, на її думку, стали заяви львівського журналіста Остапа Дроздова, який під час виступу на ютб-каналі назвав Києво-Печерску лавру «лярвою». Він також закликав всі обласні ради України продовжити марафон заборон Української Православної Церкви.

«Києво-Печерську Лавру вони називають «лярва» (повія, проститутка). А для нас це найсвятіша святиня. Ось і вся різниця. Чи стоятимуть вони за «лярви» до кінця? А ми - стоятимемо за свої найдорожчі святині?.. Відповідь очевидна», - пише матушка Серафіма на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Відповідаючи на коментарі своїх читачів вона наголосила, що очевидна й відповідь, чи вірують ці люди в Бога. Очевидний також їх моральний стан. «Назвати так тисячолітню українську святиню не може собі дозволити жоден чоловік найнижчого рівня культури. Про духовність мови взагалі нема. Дійсно, всі сили пекла повстали на святиню», - підкреслила ігуменя жіночого монастиря в Одесі.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews