Одеситам побажали миру та міцної віри

Ракетні обстріли, повітряні тривоги не здатні зупинити в Одесі щоденну роботу депутата Одеської міської Ради Василя Ієремії та його команди. Приймальня депутата у Приморському районі Одеси продовжує працювати.

У приймальні прагнуть вислухати та допомогти кожному виборцю. Тут чимало одеситів з мізерними пенсіями та малозабезпечені отримали продуктові пакети. Допомагають ліквідувати борги за комунальні послуги.

Наближається день святкування Великодня. Василь Ієремія намагається зробити так, щоби жоден його виборець, який опинився у складних життєвих умовах, не залишився у дні святкування з порожнім столом та у злиднях.

Незважаючи на військовий стан та численні проблеми з цим пов»язані саме зусиллями депутата міськради Василя Ієремії відкриваються дитячі майданчики, проводяться ремонти, надається необхідна допомога. Про це свідчать численні подяки на адресу депутата, які з»являються у соціальних мережах.

Одеса відсвяткувала великі християнські свята. Серед них Вербна неділя.

У ці дні Василь Ієремія бажає одеситам миру. «Щирої любові та міцної віри. Нехай Господь береже наші родини», - пише депутат на власній публічній сторінці у соцмережі Фейсбук.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews