Одеська область: Голова Роздільнянської районної ради Олександр Пресман приймає привітання

Від ранку 10 квітня телефон голови Роздільнянської районної ради Олександра Пресмана став «червоним». Привід для цього є. Йому телефонують, пишуть смс повідомлення тисячі вдячних виборців, прихильників та друзів.

Саме 10 квітня, коли Одеса святкує річницю звільнення міста від нацистів, свій черговий день народження святкує екс-депутат Верховної Ради України, палкий шанувальник футболу, православний християнин, Голова Роздільнянської районної Ради Олександр Пресман.

139 виборчий округ, у якому неодноразово Олександра Пресмана обирали народним депутатом, став місцем реалізації багатьох важливих проектів. Тут у цілодобовому режимі працював фонд назву якого «Творю добро» знали всі без виключення виборці.

Саме завдяки зусиллям Олександра Пресмана православні храми у Роздільній та Захарівці стали окрасою цих населених пунктів Одеської області. В окрузі будували школи, дитячі садочки. У освітніх закладах реалізована програма завдяки якій у класах було сучасне освітлення.

Завдяки допомозі фонду Творю добро багато мешканців округу мали змогу оздоровитися, подолати складні життєві умови.

Без реагування з боку команди Олександра Пресмана не залишалося жодне звернення з проханням про допомогу.

Саме Олександр Пресман був серед тих, хто доклав максимум зусиль для сучасного ремонту дороги від селища Лиманське до Роздільної. Раніше ця дорога була у жахливому стані.

Допомагали медикам, освітянам, ветеранам, залізничникам та представникам інших професій. В районі побудовані сучасні спортивні майданчики. Проведені молодіжні зустрічі з футболу.

Незабутні зустрічі на катамарані Хаджибей, поїздки до Уманського парку, відвідини театрів.

Олександр Пресман продовжує працювати для простих людей і на посаді голови Роздільнянської районної ради. Саме тому кількість його прихильників постійно зростає. До тих, хто пам»ятає роботу Олександра Пресмана у якості народного депутата додаються і такі, хто вірить, що він зможе зробити дуже багато для України і у майбутньому.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews