Одеська область: журналіст Володимир Седов розповів, як влада робить його життя нестерпним

Головний редактор газети «Вісті Ананьївщини» поділився на власній сторінці у соцмережі Фейсбук буднями журналіста з міста Ананьєва Подільського району Одеської області.

Якщо журналіст пише правду влада та її посіпаки прагнуть перетворити його життя у нестерпне. Пресують і рідних головного редактора.

«Я, у зв’язку із своєю журналістською діяльністю, вже звик до систематичних образ мене та моєї сімї, включаючи онуків, від ботоферми місцевої влади та працівників міської ради, включаючи матюки на мою адресу. Особливо після моїх критичних статей.

Я звик до терору з боку місцевої влади, яка керує вже більше двох років, складається здебільшого з представників « Батьківщини’ та працівників правоохоронних органів (в минулому) відносно моєї дружини- вони зробили все для закриття чи не єдиного на території Ананьївщини промислового підприємства, яке вона очолювала та яке надавало допомогу як воїнам ЗСУ, так і багатьох людям похилого віку.

Я розумію, що звертатися до правоохоронних органів сьогодні марна справа - жодна заява не була розслідувана і жоден злочинець не був покараний. Хоча всім все відомо.

Я чітко знаю що звертатися до міської влади мені сьогодні взагалі смішно - вони чітко поділили людей в громаді на своїх та чужих.

Я знаю, що вони мріють закрити сьогодні єдину на території громади газету, де я працюю фактично безкоштовно вже тривалий час, бо я їм не підкоряюсь.

Але, для чого вони переслідують та цькують мою сім’ю, включаючи дітей та онуків?

Ви ж все життя пропрацювали в міліції», - пише журналіст на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Володимир Седов, незважаючи на тиск влади, пообіцяв писати правду таку, яку вона є. «І знаю, що війна закінчиться, Україна переможе, прийде врешті- решт чесна влада, а всі корупціонери та їх бандюки отримають те, на що заслуговують», - переконаний Сєдов Володимир, український журналіст, член Національної Спілки журналістів України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews