Депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко вимагає вибачення перед рідними загиблого героя: скандал

Депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко вважає, що аморальна людина працює у керівництві патрульної поліції Одеської області. «Мова йде про начальника патрульної поліції Одеської області Дмитра Хмарука, який виявився людиною з низькими моральними цінностями. Мова і про його підлеглих», - наголосив депутат.

Андрій Бабенко повідомив, що 2 квітня одеські патрульні під час комендантської години зупинили автомобіль з тілом загиблого героя Романа Сухомлина та його рідними, які супроводжували це авто.

«Після перевірки документів вони мали переконатися, що все в порядку та відпустити людей, які засмучені горем. Але, вони викликали СОБ.

Хотілося запитати цих служителів порядку, чим вони керувалися коли зробили цю безпрецедентну витівку?

Невже бажання отримати хабаря вище за повагу до загиблого героя?

Це доводить лише одне. В Україні є два фронти. На одному триває війна з руснею, а на іншому з такими виродками які серед нас».

Депутат Одеської облради переконаний, що начальник патрульної поліції в Одеській області несе особисту відповідальність за цей випадок. «Мабуть Хмарук та його підлеглі не розуміють що таке втрата побратима на полі бою. Як важко про це повідомити його рідним та близьким. Мабуть він не знає, що таке повага до героїв захисників, які віддали життя за свободу рідної неньки.

Я раджу Хмаруку та його підлеглим, які зупинили цю машину, вибачитися перед рідними загиблого героя. Інакше цей випадок залишиться на розсуд народу. Помилування не буде.

Краще Хмаруку та його підлеглим написати заяви про звільнення за власним бажанням», - заявив Андрій Бабенко.

https://www.facebook.com/100063998593966/videos/790565952492105

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews