Поліція затримала учасників побиття та стрілянини в Одесі

Зловмисники в Одесі накинулися на працівників одного з місцевих ФОПів. Правоохоронці встановили правопорушників, але ті почали переховуватися. За кілька місяців їх розшукали біля кордону з сусідньою країною.

Правопорушники - 46-річний одесит та 29-річний ізмаїлець - зайшли у заклад підприємця і, не зважаючи на присутність відвідувачів, накинулися на двох працівників із кулаками. Коли ж ті спробували дати відсіч, старший за віком нападник почав розмахувати ножем, а молодший здійснив кілька пострілів із травматичної зброї, влучивши одному з чоловіків у голову.

«Правоохоронці оперативно встановили особи правопорушників, проте ті, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та невідворотність покарання, почали переховуватися. За наявністю достатніх доказів слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси заочно повідомили фігурантам про підозру у хуліганстві, що передбачено ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, і оголосили їх у розшук. Нещодавно правопорушників розшукали в одному з прикордонних населених пунктів Одеської області. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, молодший за віком правопорушник спричинив потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості, яке не є небезпечним для життя, тому йому повідомили про підозру ще й у злочині, передбаченому ч. 1 ст. 122 ККУ, яке кваліфікується як умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання, яке загрожує зловмисникам, - сім років позбавлення волі», - повідомив слідчий відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Владислав Аркуша.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews