В Одеській області чули потужний вибух

Жителів Білгорода-Дністровського налякав потужний вибух, який чули у різних частинах міста. Внаслідок вибуху газу, який стався по вулиці Одеській, значних руйнувань зазнали два приватних будинка. Старенький господар житла, у якому стався інцидент, отримав множинні опіки тіла та дихальних шляхів. Про це повідомляє Бессарабія INFORM.

Вибух газової суміші, який стався близько 11.42 у будинку №33 по вулиці Одеській, був такої сили, що руйнації і пошкоджень зазнали сусідні будівлі та навіть ті споруди, які знаходилися за декілька десятків метрів від епіцентру.

На місце подій для розбору завалів прибули рятувальники Білгорода-Дністровського. Загальна площа руйнування становить 200 м².

Внаслідок вибуху зруйновано прибудову з гаражем, пошкоджено 2 вікна житлового будинку №33, зірвані міжкімнатні двері, пошкоджено дах.

В будинку №31 вибито 2 вікна, зруйнована веранда на площі 8 м², зірвано шиферне перекриття даху на площі 25 м².

Крім того, рятувальники евакуювали пошкоджений легковий автомобіль ВАЗ 2103, який знаходився в гаражі.

Рятувальники завершили роботи з розбирання завалів. Надалі їх будуть проводити комунальні служби та мешканці власними силами.

Внаслідок вибуху найбільше постраждав господар житлового будинку №33. Чоловіка 1937 року народження у важкому стані госпіталізували до реанімації Білгород-Дністровської міської багатопрофільної лікарні з термічними опіками верхньої лівої кінцівки та лівого стегна I-II ступеню. Площа опіків становить 20 %

Як розповів “БІ” т. в.о. генерального директора міської лікарні Віталій Жнякін, літній чоловік, крім обширних опіків тіла, отримав опіки дихальних шляхів. За рішенням лікарів, дідуся переводять до Одеської обласної лікарні.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews