Одеські енергетики переведені в режим підвищеної готовності

На Одещині очікується погіршення погодних умов. За даними синоптиків на Одещині буде дощ та пориви вітру. Тому ремонтні бригади "ДТЕК Одеські електромережі" переведені у підвищену готовність. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

"206 ремонтних бригад ДТЕК Одеські електромережі переведені в підвищену готовність, щоб у разі аварій якнайшвидше повертати світло в будинки українців. Сильні пориви вітру можуть спричинити падіння дерев та обрив проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки і не наближуйтесь до лініям електропередачі", – йдеться у повідомленні.

Портал Вгороде зазначає, що у майбутні вихідні в Одесі буде весняна погода, але обіцяють і дощі. 1 квітня буде хмарно із проясненнями. Уночі без істотних опадів, удень невеликий дощ. Вітер південно-східний, 9-14 метрів за секунду. Температура вночі 5-7 ° С тепла, вдень 10-12 ° С тепла.

2 квітня буде хмарно. Уночі місцями сильний дощ. Вітер південно-східний, удень північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі 3-8 ° С тепла, вдень 11-16 ° С тепла.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews