Волонтер Сергій Кривенко заявив, що сепаратист Ігор Марков досі отримує прибутки від нерухомості в Одесі

Сепаратист Ігор Марков досі отримує щомісяця тисячі доларів прибутків від нерухомості, яка колись належала йому в Одесі. Таку думку на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук висловив відомий волонтер, керівник Благодійного фонду Аджалик Сергій Кривенко.

Нині сепаратист Ігор Марков досить часто виступає в ефірі російських телеканалів та мріє про захоплення Одеси російськими окупантами.

«В новинах принесло заяви ідейного натхненника одеської «російської весни» 2014 року, втікача Ігоря Маркова (хто забув - нагадаю, що він ще відомий тим, що супроводжував російського актора Порєчєнкова на Донбас, де він влаштував шоу з пострілами в українців).

Марков волає про те, що росіянам потрібно захопити українську Одесу і тоді західні партнери мовляв припинять допомагати Україні, бо втратять інтерес.

Але на тлі цього у мене питання.

Чому досі у Маркова є у власності в Україні майно, наприклад, нерухомість, яка не конфіскована на користь держави?», - зазначив у своєму дописі Сергій Кривенко.

Волонтер також висловив занепокоєння, що за одне з орендованих приміщень Ігор Марков щомісяця отримує з Одеси 15 тисяч доларів.

Сергій Кривенко звернув увагу на відому йому інформацію Службу безпеки України.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews